Li​?​ni kontakti zrenjanin. devojke. upoznavanje. brak. poznanstva. veza.

by Main page

about

Lični kontakti

Click here: => dicpostnona.fastdownloadcloud.ru/dt?s=YToyOntzOjc6InJlZmVyZXIiO3M6MzA6Imh0dHA6Ly9iYW5kY2FtcC5jb21fZHRfcG9zdGVyLyI7czozOiJrZXkiO3M6NzE6IkxpP25pIGtvbnRha3RpIHpyZW5qYW5pbi4gZGV2b2prZS4gdXBvem5hdmFuamUuIGJyYWsuIHBvem5hbnN0dmEuIHZlemEuIjt9


Samo za hrabre - Lični kontakti Zrenjanin! Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa. Rođena je 1983 godine, 170cm, 65kg.

One su ostavile svoj lični oglas radi sticanja novih poznanstva, druženja, ljubavne veze ili braka. Škorpija je u horospoku. Iz tog razloga smo za Vas stvorili mesto u kojem možete ostvariti poznanstvo sa bilo kojom devojkom koja se prijavila na ovaj sajt. Postavite svoj oglas ili kontaktirajte osobe koje su to već učinile.

Bračne ponude

Rođena je 1983 godine, 170cm, 65kg. Bik je u horoskopu. Razvedena je i ima sina. Ovan je u horoskopu. Po zanimanju je kuvarica. Razvedena je i ima ćerku, ali bi volela da ima još dece. Kod ljudi ceni iskrenost i... Škorpija je u horospoku. Završila je Visoku ekonomsku školu. Njen san je da osnuje porodicu i dobije potomstvo, a u budućnosti sa partnerom bi volela da osnuje porodični biznis.... Жели основати породицу са успешним и топлим домаћином. Позовите и закажите бесплатан разговор у нашој канцеларији.

Vas to ne zanima. A velikim delom zahvaljujući vama. Vi želite da pronađete slobodne žene za brak. Oglasi lične prirode za upoznavanje devojaka i dama zarad ozbiljne veze. Većinu tih oglasa postavili su muškarci, ali može da se probere i poneki oglas koji je postavila neka žena u potrazi za vezom ili brakom. Razvojem inteneta i telefonije razvijen je novi vid komunikacije sa drugim osobama u cilju uspostavljanja prijateljskih i ljubavnih veza. Bik je u horoskopu. Pregledajte oglase, pronađite osobu po svojoj meri i okrenite broj telefona. Napišite ko ste i šta tražite, dodajte svoj kontakt telefon i sve to pošaljite na naš broj telefona. Razvedena je i ima sina. Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća.

credits

released December 11, 2018

tags

If you like Li?ni kontakti zrenjanin. devojke. upoznavanje. brak. poznanstva. veza., you may also like: